HTML

москва tér

Moszkvában vagyok.

Friss topikok

Linkblog

2011.03.07. 23:14 Erika D

Köszöntünk hát téged, ha már Moszkvában vagyunk

Ma este kilenc körül Robi rossz hírt jött bejelenteni. A portán kiszúrták, hogy ő magyar, "lekapcsolták", és megkérték, hogy hívjon össze mindenkit tíz órára a porta elé, ugyanis még egyikünk se fizette még be a kolidíjat. Ez pedig így nem mehet tovább, erről beszélni kell! Némi aggodalommal telt el a következő egy óra. De hát nem tehetünk róla, végülis próbáltunk mi fizetni, csak nem igazán tudjuk hol kell.

Végül tízkor leosontunk a portára pénzzel és a fizetős papírral felszerelkezve. No, ekkor már kezdett gyanús lenni, hogy először csak a lányok jelentek meg. Volt aki április elsejei tréfára tippelt, de aztán világossá vált, hogy nőnapi meglepetésről van szó!!! Külön elismerésem, amiért a fiúk a virág mellett műsorral is készültek.:D A "Boldog születésnapot" című Halász Judit (?) dal zseniális átiratát kaptuk ajándékba, amelyben a szótag nem-meg-egyezéseket magánhangzó nyújtással igen ügyesen megoldották: "Boldog, boldog, boldog nö-ö-ő-napot..." Hogy jó-e a társaság? Ez tündéri egy húzás volt.

Azt amúgy is érdemes tudni Oroszországról, hogy itt március 8.-át eléggé komolyan veszik. Persze, otthon is kapunk virágot apukámtól (mindig), baráttól, csoporttársaktól (esetleg), de munkaszüneti nap azért mégis csak a forradalmaknak, vallási ünnepeknek és az államalapítóknak jár. Itt hosszú hétvége van most, a csajok pedig napok óta virágokkal megpakolva utaznak haza a metrón. A mai estén mi is hozzájuk hasonló igazi gyévuskáknak érezhettük magunkat.:)

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://moszkvater.blog.hu/api/trackback/id/tr402720296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása