HTML

москва tér

Moszkvában vagyok.

Friss topikok

Linkblog

2011.03.03. 16:36 Erika D

Függés

Most, hogy lassan teljes egy napja megérkeztünk ide, már nagyon hiányzott. Sajnos ez még nem a sajátom, azt majd "Alitól a tizediken" lehet beszerezni. Ez a bejelentkezés Tündinek köszönhető, aki megengedte, hogy függjek kicsit az ő internetjén. Köszönjük!

Tehát csak röviden: minden és mindenki jól van, az ügyintézés meg megy, mint a karikacsapás, pedig van mit még most is... De ez ilyen, hát Oroszország. A tegnap esti érkezés után ma reggel mindjárt felmérő teszttel leptek meg minket, holnap már tanulunk is valamit. Utána viszont itt hosszú hétvégés ünnep lesz, a keddi nemzetközi nőnap alkalmából. Akkor végre beszabadulhatunk a városba, ami sokkal messzebb van annál, mint azt az ember a térképek alapján gondolná. És nem csak a belváros, de még a sarki bolt is, így ma csak odáig ment a kalandtúra. A házak meg tíz emelettől kezdődnek, szóval tényleg olyan, mintha a középpontosan nagyítanánk egy "normális várost".

Ma még minden kicsit döcögős, ez a bejegyzés is, talán a kölcsönnet miatt, (amit vissza illene már adni). Kicsit elszontyolodtam, hogy nem kommunikálok még tökéletesen oroszul, meg hogy nem találom a boltban a dolgokat. De aztán eszembe jut, hogy csak egyetlen napja lakom itt egy teljesen új helyen. Lesz ez még... így se:D

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://moszkvater.blog.hu/api/trackback/id/tr162707563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

domotorerzsi 2011.03.03. 18:30:02

Köszönjük, Tündi :)
süti beállítások módosítása