HTML

москва tér

Moszkvában vagyok.

Friss topikok

Linkblog

2011.03.19. 13:03 Erika D

Beállt a pokol:)

Joci legalábbis így jellemezte a szoba állapotát, amikor másfél órai távollét után visszatért. Mindenki tudja, hogy Moszkvában mi a jó: vodka. Igen, van bőven, olcsó is, finom is, kedvencünk a nyírfás. Szóval ahogy eljön a hétvége, se vége se hossza a szobabuliknak.

A vercserinkák általában vidám játékkal kezdődnek, leginkább gyilkosozni és marco polózni szeretnünk. Közben persze előjönnek a táskákból az üvegek is. Szerencsére itt táncolni is sokan szeretnek, úgyhogy hamar fölpattanunk és rázunk egyet Dj Youtube jobbnál jobb zenéire. Ilyenkor persze már senki sem szomjas... Olyan is volt, hogy ketten Madonnát énekeltek, bár egyesek szerint a buli csak akkor durvult el, amikor a Sej ribizlit betettük. És kb itt lépet be Joci és állapította meg, hogy abban a rövid időben, amíg távol volt, a szobában beállt a pokol!!

Zajlik tehát a kis magyar közösségünk élete a tizennegyediken, olyannyira, hogy még a biztonságiak is felfigyeltek rá. Tegnap feljött Bajusz megfenyíteni minket! Azt tudni kell, hogy ez a koli nem az a koli, mint otthon, ami azzal kerül bele az újságokba, hogy sztriptíztáncosnő vetkőzik. Itt vannak szabályok. Itt nem szabad inni, meg egyáltalán alkoholt behozni ide. A konyhát éjfélkor bezárják, meg a múltkor volt itt diszkó, de csak kettőig tartott az is (hisz tovább nem lenne illendő:)). Olyan ez, mintha megint középiskolások lennénk, akik a szabályokat kerülgetik. De igazából nem is olyan, mert ebben az országban szerintem valójában minden van és mindent mindent lehet!! Hogy akkor a sok szabály meg papír minek van, az a mi kultúránknak rejtély.

Mivel a folyosón kamerák vannak, így a tizennegyedikre mindenki táskában vagy nejlonzacsiban viszi fel a piát. Ez már magában is egy fíling. Bajusz ennek ellenére valahogy kiszúrt minket, és egyszer csak kopogtatott a szobaajtón. No, gyorsan ment az ágy alá, ami a kezünkbe került, meg próbáltunk értelmes arcot vágni. Bajusz kérdezte mit csinálunk, és felhívta rá a figyelmünket, hogy itt nem szabad sört fogyasztani. Még jó, hogy csak azt látta. (Amúgy azt itt nem veszik a vodkával egy kalap alá, például a boltban tíz után nem lehet vodkát venni, de sört lehet.) Végül első figyelmeztetést kaptunk, majd folytatódott a buli, most már bezárt ajtókkal.

Éppen egy déli aznapos ébredés után renoválom magam, de valamit nagyon tudok itt értékelni: a tiszta vodka - tiszta fej elv eddig még mindig bejött:)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://moszkvater.blog.hu/api/trackback/id/tr442752662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vamivan 2011.03.21. 22:05:15

viszont az otthoni kollégiumra rákeresve legalább a te képedet is kidobja a google :)
süti beállítások módosítása